S.U.P Stand Up Paddleboard

Nu 50% rabatt. De S.U.P  vi erbjuder är konstruerade och välbyggda av en mycket erfaren båtbyggare och surfare i Florida, USA. Dessa S.U.P  är genom sin bärighet, stabilitet och  unika konstruktion marknadens absolut bästa! S.U.P erbjuder nöje för alla, på egen hand eller tillsammans. S.U.P är perfekt för motion av hela kroppen samt för fiske, lek och givetvis för rofylld avkoppling till sjöss.

Vi erbjuder även en kylbox som enkelt kan monteras på Din S.U.P. Kylboxen är konstruerad så att den med bekvämlighet även kan användas som sittplats. Med hjälp av denna fungerar  fungerar S.U.P lika bra för den som har ett funktionshinder, som för den som vill ta en fisketur på sin S.U.P, motionera eller njuta av en picknick till sjöss.

S.U.P är en utmärkt motionsform som erbjuder statisk motion av hela kroppen. Vi erbjuder även träningstillbehör till S.U.P, såsom tillhörande gymartiklar mm.

Givetvis kan man även paddla ut och surfa på ett sätt som inte tidigare har varit möjligt på våra breddgrader. Den största S.U.P som vi säljer är  13,6 ft  (ca 4 m lång), bär 195 kg  och väger endast 22 kg. Denna S.U.P kan användas av flera personer samtidigt och är även lämpad för den som fiskar.

Bärigheten för vår minsta S.U.P är hela 135kg, längd 10,0 ft (ca 3 m) och den väger  endast 16 kg. Samtliga S.U.P är handbyggda i glasfiber med en unik och kvalitativ konstruktion.

Kanske ska Din S.U.P vara i en färg som matchar Din yacht eller med en bild på Ditt favoritmotiv? Du kan själv välja hur Din S.U.P ska se ut. Vi kan ta fram färger enligt Dina önskemål och Du kan även få en bild enligt eget önskemål. Som tillbehör finns bl.a. kylbox/ sittbox som kan fås enligt Dina önskemål, t.ex. i en matchande färg alt. i teaklook. Mugghållare och plats för fiskespö är standard på kylboxen. Boxen skruvas med enkelhet fast på Din S.U.P. Som tillval finns även ett försänkt fack.  Detta fack har plats för förvaring av t.ex. plånbok, nycklar, mobil och något extra klädesplagg.

Vi önskar Dig ett stort nöje med Ditt val av denna kvalitets S.U.P.

Vi arbetar enbart med S.U.P av högsta kvalitet som handbyggs av ett företag beläget i Florida, USA, med stor erfarenhet inom båt, kajak och surfbranschen. Beställ omgående för leverans innan semestern. Välkommen att höra av Dig till oss!

Bäst i test enligt Outside Magazine (USA)! Läs mer här!

Pris från: 2018.  50% rabatt. 11,500:- för 1oft/3m. 12,500:- för 13,6ft/4,1m.

 

Vi kan köra ut med trailer vid hyra av flera stycken.

 

 

 

no images were found